Kite vakantie naar Brazilië

5x waarom je in ieder geval eens in je leven op kite vakantie moet gaan naar Brazilië

 

5. Kiten in boardshort of bikini: #genieten op Kite vakantie naar Brazilië

Brazilië kun je het hele jaar bezoeken zonder wetsuit.
Het grootste deel van Brazilië ligt in de tropen. In het noorden van het land vertonen de temperaturen hierdoor weinig variatie: het is in Brazilië het hele jaar door warm. Hoe verder naar het zuiden, hoe meer Tijdens de Braziliaanse winter (juni tot september) is het weer in het zuiden van Brazilië wat nat.
Maar voor het kitesurfen is het dan piek seizoen! De meeste mensen gaan daarom in de zomer of herfst op kite vakantie naar Brazilië!  De beste wind vindt je er tussen augustus en december.
Maar goed, terug naar de warmte want met een gemiddelde temperatuur van 23° tot 27°C is het in Brazilië goed toeven op kite vakantie!

4. Elke dag een andere kitesurf spot bezoeken: het kan gewoon in Brazilië

Brazilië staat bekend om zijn vele kitespots. Kitesurfers trekken richting de noordoostkust en waar je super veel spots vindt. Vanaf Fortaleza (wat de meest logische plek is om op te vliegen vanaf Amsterdam als je op kite vakantie naar Brazil gaat) vind je richting het noorden topspot, na topspot, na TOP-SPOT! Een greep uit de spots: Cumbuco, Taiba, Paracuru, Guajirú en Ilha do Guajirú.

3. Kitesurfen gaat hand-in-hand met feesten en kitesurf evenementen in Brazilië

Uitgaan en Brazilië; twee handen op één buik. Maar als je echt mee wilt doen met de Brazilianen, kun je het beste thuis alvast wat danslessen organiseren.. Want forró dansen (spreek uit: FoohHooh) is niet iets wat je zomaar mee doet. De forró is een Braziliaanse dansvorm met verschillende ritmes en vooral veel heupbewegingen. Gelukkig staat Brazilië ook bekend om zijn lekkere cocktails. De Caipirinha of de Caipiroska zijn aanraders wat ons betreft. Onze locaties hebben ook veel feestjes, vooral in Cumbuco kun je veel gezelligheid verwachten buiten het kiten om. Bekijk de kaart en ontdek onze bestemmingen!

2. Vlieg rechtstreeks

Het is niet meer heel erg lastig om in Brazilië te geraken voor jouw kite vakantie. Nu was dat het eerst misschien ook niet, maar de rechtstreekse vluchten vanaf Parijs bijvoorbeeld met KLM maken het wel heel relaxed. Ook zijn er vluchten met korte overstap op Lissabon. Vluchtschema’s zijn natuurlijk onderhevig aan veranderingen binnen (het beleid van de desbetreffende) luchtvaartmaatschappij zoals TAP of KLM. Goede vliegtickets kun je vinden via FlyGreen (je kunt ook direct compenseren voor je CO2 uitstoot)!.

 

1. Wij regelen het voor je

Welke accommodatie moet ik hebben; welke voldoet aan mijn wensen voor mijn kite vakantie naar Brazilië?! Hoe zorg ik dat de communicatie met het hotel soepel verloopt?
Kan ik een koelkast op de slaapkamer verwachten?! Hoe kom ik van het vliegveld naar het hotel?
No stress! Wij regelen jouw kite vakantie naar Brazilië! Zonder extra kosten, met het gemak van up-to-date informatie, Nederlandse correspondentie en een soepel betalingsproces.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op & ga ervoor:
Ga op kite surf vakantie naar Brazilië!

 

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!