Ben je ook gek op kitesurfen maar vind je het lastig om je een weg te banen door de hoeveelheid opties, disciplines en vakantiemogelijkheden?

Outbound gaat je helpen!

Zo’n prachtige sport maar zoveel opties, disciplines en wensen als het om vakanties gaat. Vierkante ogen en frustraties wanneer je je een weg door de internet-jungle probeert te banen. Dat vinden wij zonde. Die tijd kun je beter gebruiken door alvast weg te dromen!  

Outbound is duidelijk:
overzichtelijke informatie, een snelle reactie op mail, app of telefoon.
Weten waar je aan toe bent. Of je nu beginnend kitesurfer bent of met je vriend(-in) of gezin op vakantie wil: ons team begrijpt die verschillende verlangens en organiseren voor jou een vakantie naar een windzekere “top 10” kitesurf bestemming. De urenlange google-sessies blijven je zo bespaard: dat is gemakkelijk!
Wij hanteren marktconforme prijzen dus je betaalt nooit te veel! Daarnaast berekenen we geen onnodige extra’s zoals schoonmaakkosten. Eerlijk toch?

“Wij willen dat alle kitesurfers onbezorgd hun kitesurf vakantie moeten kunnen boeken. Zonder verborgen agenda boeken wij een vakantie op maat. We smeren je geen extra lessen, excursies of andere trips aan. Gemakkelijk, Duidelijk & Eerlijk”

Ferry Kager, founder en de kitetravel
expert voor Sri Lanka, Tarifa en Dakhla

Eva Krul, founder en de kitetravel expert
voor Nederland, Brazilië en Dakhla

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze visie:

De kitesurfsport heeft ons veel gebracht.
Nieuwe vrienden, het leren kennen van nieuwe culturen. Daytrips met de ‘locals’ mee, buiten de gebaande paden naar verlaten stranden en kitesurf spots. Het opdoen van onvergetelijke ervaringen onder de heerlijk warme zon.
De ervaringen delen en tegelijkertijd wat terug geven aan de sport door het vereenvoudigen van het boeken van de ultieme kitesurf vakantie.

De kitesurfer (in spé) ontzorgen, informeren en inspireren. Iedereen moet deze sport op een toegankelijke manier kunnen beleven. Ongeacht kitesurf-niveau, reisgezelschap en budget. Vanuit deze visie zijn wij eind 2014 begonnen als Outbound Kitetravel. Het specialistische kitesurf reisbureau voor Nederland en België.

We hopen jou binnenkort ook te kunnen helpen bij de organisatie van een bijzondere en onvergetelijke kitesurf vakantie.

Outbound Kitetravel: Gemakkelijk. Duidelijk. Eerlijk.