WestPoint Dakhla kitesurfvlog

Wil je niet aan de lagune zitten maar aan de wavespot? Voor een combinatie surfen & kitesurfen of om te kunnen waveriden? Of misschien omdat je een wat ruimere bungalow wil of een zwembad….. Eigenlijk is het lastig om te beschrijven wat je kunt verwachten van WestPoint hotel, daarom deze kitesurfvlog!

 

WestPoint hotel Dakhla

Westpoint hotel ligt direct aan de kust bij een ultieme golf- &kitesurfspot. De golven komen uit het noorden en draaien naar noordwest om de punt heen richting de kust. Deze spot is ook een tourstop (wave en strapless freestyle) voor de GKA worldcup in juli 2017. De spot varieert van worldcup waardige golven tot mooie beginnersgolven om je eerste golven te leren rijden.
Ook golfsurfen is hier echt een aanrader!
Dagtrips naar andere mooie spots worden ook veel gedaan en er is een dagelijkse shuttle naar Dakhla Attitude om te kunnen kiten op de vlakwater lagune.
Een hele gave downwinder voor ervaren (wave-)kiters kan gedaan worden van ‘GoldenPoint’ naar ‘ WestPoint’

Verblijf
WestPoint heeft diverse opties voor verblijf, de appartementen zijn allemaal gelijk en kunnen 1-4 personen faciliteren. Het verschil is de locatie. Je kunt op verschillende rijen verblijven. De eerste rij heeft vrij uitzicht op de Atlantische oceaan. Meer informatie hierover kun je vinden onder accommodaties. En in de kitesurfvlog die je hieronder vindt!
Het verblijf dat je boekt, is altijd inclusief airport transfer, WiFi, ontbijt, lunch en diner. Ook gaan er gratis transfers naar de lagune bij Dakhla Attitude.

Vlog

Eigenlijk kun je onze kitesurfvlog het beste gewoon even kijken, om een goed beeld te krijgen van de accommodaties, het eten, de transfer en de (surf)spot.
Heb je na het zien nog vragen? Stuur ons dan gerust even een appje of berichtje!

Boeken en meer informatie
Surf even naar onze contact pagina of naar de pagina over WestPoint.
Wij zijn officiële agent voor WestPoint, dus geen extra kosten & wel het gemak van Nederlandse correspondentie.

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!