FAQ

Wij helpen je graag, daarom hebben we de meest gestelde vragen hier voor je op een rij gezet.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gewoon een WhatsApp bericht of mailtje!

Hoe is Outbound Kitetravel ontstaan?

Wij zijn na het bezoeken van diverse kitespots over de wereld, zoals Cumbuco Brazilië en Tarifa Spanje, naar Dakhla afgereisd.
De gastvrijheid, de super condities van de spot, en de talloze mogelijkheden voor activiteiten hebben indruk op ons gemaakt. Samen met Dakhla Attitude organiseren wij nu trips en verzorgen wij de boekingen voor een onvergetelijke reis naar deze bijzondere plek.
Na ons contact met Bobby (Bobbywashere) waren wij ook verkocht over Boa Vista, Kaapverdië. De locals zijn er ontzettend gastvrij en behulpzaam. De heerlijke temperatuur en de ‘ongebaande paden’ bezoeken maken dat wij ook deze spot hebben omarmd en sales representative zijn geworden voor een aantal appartementen in de hoofdstad, Sal Rei.

Waarom boeken via Outbound Kitetravel?

Wij regelen jouw boeking: Wil je een groepsreis? Of wil je juist een rustige vakantie met het gezin? Ga je alleen op reis of met een groepje vrienden? Wil je lessen in het (wind- of) kitesurfen? Materiaal huren? Alles is mogelijk!
Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten dat je altijd een goede deal hebt bij ons! Geen extra kosten zoals schoonmaak kosten, boeking kosten etc.; gewoon eerlijk en direct!
Gemakkelijk boeken via een Nederlands bureau die direct voor jou klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden en een passende reis te realiseren.

Hoe kan ik boeken bij Outbound Kitetravel?

Bij ons boeken kan op diverse manieren. Je kunt via de website per bungalow type een formulier invullen om te boeken en/ of jouw vragen te stellen, Je kunt ons een email sturen met jouw wensen en voorkeuren waarna wij jou een op maat gemaakte offerte toesturen voor jouw verblijf bij Attitude. Of je kunt informatie inwinnen via onze facebook door een privébericht te sturen. Of, een whatsapp bericht kan natuurlijk ook! Per boeking ontvangen wij een aanbetaling van 15%. Het overige bedrag dient ter plaatse betaald te worden. Wanneer wij de aanbetaling ontvangen hebben -na oproep hiervoor gegeven te hebben, is jouw boeking rond! Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar de algemene voorwaarden.

Prijzen + wat is er inbegrepen bij die prijs?

De prijzen kun  je vinden bij de verschillende typen bungalows.
Dakhla Attitude:
Deze prijzen zijn voor Dakhla Attitude inclusief: Schoonmaak (eens per (ongeveer) 4 dagen) van de bungalow, bedlinnen, ontbijt lunch en diner van het buffet, water bij de maaltijden (en re-fill met eigen fles), parkeerplaats, airport transfer, WiFi.

De prijzen zijn, zowel hoog- als laagseizoen exclusief:

Storage fee (kluis voor je gear en assistentie + service op de spot) á 9euro per persoon per dag;

Nieuwe flessen water & vers fruit (zie daarvoor VIP service, á 10euro per bungalow per dag. Kerst-avond/ Nieuw-jaar diner fee.

Extra (no-wind) trips, tours en activiteiten (bij te boeken, vraag naar de voorwaarden).


Sal Rei appartementen, Boa Vista:
Voor Boa Vista appartementen zijn de handdoeken, bedlinnen en de airport pick-up inclusief.

Wil je ontbijt bijboeken, vervoer naar de spot(-s) of andere trips of lessen? Dit is exclusief de appartementsprijzen, maar kunnen wij wel voor je regelen. Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

Wat als er gedurende mijn verblijf geen wind is?

Natuurlijk kun je altijd pech hebben. Gelukkig hebben zowel Dakhla Attitude als Boa Vista (Sal Rei) voldoende activiteiten te doen.
Hierover lees je meer op onze blog en algemene voorwaarden (onder lessen). Een kleine greep uit de activiteiten: Surfen, SUP’en, Quad rijden, Yoga, Wakeboarden, BBQ’s op locatie, sandboarden….. Stuur ons een berichtje of ontdek op onze website welke activiteiten waar mogelijk zijn.
Heb je lessen geboekt? Dan krijg je óf een 3-jaar geldige voucher of een leuke no-wind activiteit. (zie algemene voorwaarden).

Welke vlucht moet ik nemen?

Via Royal Air Maroc kun je het beste een vlucht boeken met een overstap in Casablanca. Dakhla Airport heeft de afkorting (VIL).

Met een korte tussenstop/overstap in Casablanca, kun je, vertrokken vanuit Amsterdam of Brussel dezelfde dag aankomen in Dakhla.

Voor Reizen naar Boa Vista kun je ook vliegen vanuit Amsterdam en Brussel. Een goede vliegtuigmaatschappij met een directe vlucht is TUI.

Welke verzekeringen zijn handig?

Een reis verzekering is altijd aan te raden. Let op dat jouw reisverzekering extreme sporten dekt zoals kitesurfen. Daarnaast adviseren wij een annuleringsverzekering omdat je jouw reis dan kunt annuleren wanneer je uit gezondsheids of privé redenen niet meer mee kan. Op locatie kun je vaak een verzekering afsluiten voor het huren van kitesurf materiaal.

Wat gebeurt er bij Annulering?

Outbound Kitetravel is niet verantwoordelijk voor kosten die ontstaan door annulering: Let bij jouw annulering op het tijdsbestek waarbij je annuleert. Hieronder kun je inzien wat de kosten zijn die je riskeert met een annulering:
Deze zijn als volgt:

  • NO SHOW: 100% van de resterende totale reissom te voldoen aan Dakhla Attitude / Bobbywashere + evt. Bijkomende kosten zoals kosten voor een money transfer naar het buitenland.
  • Minder dan 7 dagen van tevoren: 100% van de resterende totale reissom te voldoen aan Dakhla Attitude/ Bobbywashere + evt. Bijkomende kosten zoals kosten voor een money transfer naar het buitenland.
  • 15 - 8 dagen van tevoren: 50% van de resterende totale reissom te voldoen aan Dakhla Attitude/ bobbywashere + evt. Bijkomende kosten zoals kosten voor een money transfer naar het buitenland.
  • 30 - 16 dagen van tevoren: 30% van de resterende totale reissom te voldoen aan Dakhla Attitude/ bobbywashere + evt. Bijkomende kosten zoals kosten voor een money transfer naar het buitenland.
  • meer dan 30 dagen van tevoren: Geen annulering kosten.
Deals en aanbiedingen

Boa Vista heeft het hele jaar dezelfde tarieven. Wanneer je pakketreizen boekt of een boeking doet voor een grote groep, worden de prijzen gewijzigd en vaak iets goedkoper.

Dakhla kent laagzoensprijzen die iets goedkoper zijn. Laagseizoen is:
9-31 januari 2017
februari 2017
Tijdens deze periode wordt de laagseizoenprijs in rekening gebracht en iedere 7e overnachting is gratis (dus 7 verblijven = 6 betalen)
Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis.
Kinderen van 4 tot 12 jaar -30% op de prijs per persoon.
Voor acties en speciale deals kun je onze facebook in de gaten houden.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Outbound Kitetravel zijn van toepassing op de reis en boeking. De algemene voorwaarden van onze samenwerkingpartners (Bobbywashere, Dakhla Attitude Ma) zijn ook van toepassing.