Visum Buitenland

Zoals je weet kun je via onze website jouw visum regelen voor jouw kitesurf vakantie. Niet alleen naar onze bestemmingen, zoals Sri Lanka, maar ook naar andere kitesurf bestemmingen zoals Turkije en Egypte.

We willen echter ook een andere website onder de aandacht brengen, waar je eenvoudig online de juiste reisdocumenten kunt organiseren: Visum Buitenland.

Visum Buitenland

VisumBuitenland.nl is één van de grootste visumbureaus van de Benelux. Zij verzorgen op een gemakkelijke manier visums naar veel wind-zekere bestemmingen waar een visum voor nodig is zoals Kaapverdië, Turkije en Egypte.

Het team van VisumBuitenland bestaat uit professionals; ervaren visum specialisten die ook windsurfers, surfers en natuurlijk kitesurfers ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste reisdocumenten.

visum buitenland

Visum buitenland – wanneer vraag je een visum aan?

Wanneer je een vakantie op de planning hebt staan naar een land waar een visum nodig is, dien je een visum aan te vagen. Bij Visum Buitenland kan dit op elke dag op elk tijdstip; je hoeft dus niet naar het consulaat!

Op de website van Visum Buitenland wordt je stap voor stap door het proces begeleid. Extra fijn: ze hebben een aantal mooie filmpjes gemaakt die je kunt bekijken om meer te weten te komen over het (proces van het) aanvragen van een visum!

Visum buitenland – hoe vraag ik een visum aan?

Via de website www.visumbuitenland.nl vindt je een overzicht van de bestemmingen waarvoor je een visum aan kunt vragen.
Wanneer je het online aanvraag formulier opent kun je de voor het visum benodigde informatie invullen voor alle reizigers waarvoor het visum nodig is.

Bij elk invulveld staat een duidelijke uitleg zodat je zeker weet dat je de juiste informatie verstrekt. Na het invullen van het formulier kun je gelijk betalen. Bijvoorbeeld met iDeal of PayPall maar betalen met creditcard kan ook.

De gegevens worden vervolgens verwerkt en na goedkeuring van de visum aanvraag ontvang je het visum in jouw mailbox: easy does it!

Print het visum uit en neem het mee op kitesurf vakantie.

visum buitenland

veelgestelde vragen

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je meer informatie over het aanvragen van een visum via Visum Buitenland? Bezoek dan de veelgestelde vragen pagina! Daar vindt je per bestemming een lijst met vragen over het desbetreffende visum! https://visumbuitenland.nl/veel-gestelde-vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je altijd even contact opnemen met Visum Buitenland, de gegevens kun je hier vinden https://visumbuitenland.nl/contact

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!