Margarita Kite Village Sri Lanka

Een Spanjaard in Sri Lanka die 3 kite camps runt. Klinkt als een succes-verhaal? Als ik Ruben, de Spanjaard in kwestie, mag geloven is dat het ook wel! We vertellen je graag een beetje meer over Margarita. De overkoepelende naam van niet alleen een kite camp maar ook een groot IKO gecertificeerd center óp de spot. In dit blog lees je ook en vooral over de ins&outs over het kleinschalige, rustieke camp Margarita Kite Village.

Foto kite center Margarita

Van 5 bungalows …

Het kleine camp bestond in het begin uit 5 houten bungalows en het camp is nog steeds simpel en ietwat boers: er lopen dan ook veel (huis-)dieren rond. Het duurde niet lang voordat Ruben erachter kwam dat 5 bungalows toch echt te weinig waren. Daarom opende hij een nieuw “next door camp” genaamd the Margarita Lagoon.

… naar IKO center op de spot

In 2019 groeide de camps wederom uit hun jasje. Naar eigen zeggen omdat ze het eerste IKO center waren en veel (beginnend) kitesurfers zodoende voor Margarita kite camp kozen. Daarom werd een spiksplinternieuwe kiteschool / kitecentre geopend recht voor de bekende vlakwater spot, de Kalpitiya lagoon. Vanaf deze plek, genaamd het margarita kite centre kun je direct het water op!
(&Dat is een verschil met de kite centers van andere hotels en camps in en rondom Kalpitiya).

Lees hier alles over de IKO school op de spot

Verblijf bij Margarita kite village

Wanneer je zelf wil verblijven bij het Margarita kite camp kan dat bij (bijna) elk budget: zonder lessen betaal je rond de 45€ per persoon, op basis van volpension. Je verblijft dan in een normale (standaard) bungalow. Wil je liever een bungalow aan het water? Dan betaal je 70 € per persoon op basis van volpension. 

 

Fiets inclusief

Margarita Lagoon is het “next door camp” waarover we hierboven schreven. Het heeft een huiselijke sfeer en ligt op slechts 5 minuten lopen van de Lagune van Kalpitiya. De bungalows hebben – net als de bungalows van de locaties die wij aanbieden op onze website en welke je kunt boeken zonder extra kosten- een oplucht badkamer. De bungalows zijn verder ook allemaal uitgerust met een comfortabel bed, een ventilator en een klamboe. Voor de bungalow heb je een gezellig zitje met ligstoelen en een hangmat. Ook uniek (en leuk voor de Nederlanders!): Margarita biedt de gasten gratis fietsen aan om te gebruiken tijdens hun verblijf.

Meer informatie & boeken? Bezoek de website van Margarita Kite! 

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!