Wanneer we reacties krijgen op onze insta-story vragen, merken we dat veel van jullie niet meer van ons weten dan dat we jouw individuele vakantie regelen zonder extra kosten (doordat we direct voor onze partners, de hotels werken). Meer lezen hierover doe je hier. Daarom een korte blog over ons: 5x Outbound weetjes!

 

Online Shop sinds juli 2019 tot juli 2020

We hadden een unieke kitetravel shop met goodies, gifts, travel essentials en kleding (apparel).

Alle ontwerpen zijn speciaal voor ons ontworpen en vaak geïnspireerd op muziek (songteksten).
Alle oplages zijn gelimiteerd, dat wil zeggen; op is op. We drukken niet bij. We probeerden onze shop zo duurzaam mogelijk in te richten:
Eerlijke productie, organische/ ecologische materialen en prints. Daarnaast werken we graag samen met andere kleine ondernemers.

We hopen met onze producten reizigers ook te inspireren om bijvoorbeeld een hervulbare fles mee te nemen op vakantie (en zo tientallen plastic flessen uit te sparen) en om bijvoorbeeld een hippe tote-bag mee te nemen waardoor je kunt bedanken voor de plastic tasjes die je aangeboden krijgt bij veel (super-)markten. Bekijk al onze producten hier.

 

IKO gecertificeerde Kite Coaching

In 2019 haalden we onze IKO instructeur papieren. Wanneer we kite coaching of les geven, doen we dit dus volgens de IKO norm. We hebben in 2019 lessen gegeven op IJmuiderslag en we gaven in 2020 op aanvraag privé lessen op diverse spots in Noord Holland.

Vanaf 2021 gaven we kitesurf-lessen en kite-coaching/ clinics bij the KiteFinca in Zuid Spanje.
Vanaf 2024 geven wij kitecoaching op aanvraag in Nederland (Noord Holland).

Extra feitje: Eva heeft haar social work & onderwijs bevoegdheid en kan dus ook goed overweg met jongeren (en volwassenen) met een beperking zoals autisme! We zijn dan ook enthousiast om lessen te geven aan deze doelgroep. Stuur een mailtje naar eva@outboundkitetravel.nl om meer te weten te komen.

 

Groepreizen & B2B Reizen

Sinds 2017 gaan we jaarlijks op groepsreis naar Dakhla, Marokko. We zijn zeer goed bekend met deze spot en de hotels. Onze jarenlange ervaring maakt dat we de beste periode’s weten uit te kiezen (niet te druk op het water, nog steeds windzeker) en dat we de groepen niet te groot maken waardoor een actie-fotoshoot tijdens de trip voor iedereen beschikbaar is op meerdere momenten.

In september 2019 nam Eva een groep van 30 doctoren mee naar Dakhla. Een bijzondere B2B trip met een combinatie van werken & ontspannen (kiten!). Overdag waren er vergaderruimtes beschikbaar, daarna werd er gekite (en werd er kitecoaching gegeven) en ’s avonds hadden we speciaal voor deze groep activiteiten georganiseerd zoals een “White Themed Diner Party” met BBQ en live muziek.

Lees hier meer over Dakhla, de kite-coaching en de trips.

Foto groepsreis naar Dakhla door Eva
Foto door Eva

De “klassieke reisagent”

Wil je niet naar één van onze bestemmingen, maar heb je iets anders op het oog? Of wil je jouw kitesurf vakantie combineren met een rondreis of andere activiteiten? Je kunt Eva sinds begin 2019 ook inhuren als persoonlijk reisagent! Laat haar jouw droom vakantie organiseren:

Huur een Kitetravel Agent in

 

Aanbiedingen, kortingen en acties

Kitesurf hotels en resorts hebben niet altijd acties. Daarnaast weet je soms niet van de korting af, en loop je deze daardoor mis! Wij hebben altijd up-to-date informatie betreffende de aanbiedingen, kortingen en acties! Wij informeren je daarover via onze mailing. In de footer van onze website (helemaal onderaan) kun je op rechts onze “KiteTravel Mailing” vinden, waar je jouw mail adres achter kunt laten om op de hoogte te blijven van alle kortingen en acties!
& op onze instagram (stories) posten we daar ook over.

 

Liefs,

Eva & Ferry

Outbound Kitetravel

 

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!