De hotel opties in Dakhla op een rij

Ben je van plan om naar Marokko’s Dakhla af te reizen, dan moet je ook gaan bedenken waar je gaat verblijven. Er zijn verschillende hotel opties in Dakhla aan de lagune maar ook aan de wave spot vanwaar je dagelijks ook zeer gemakkelijk (en gratis) naar de lagune kunt gaan.

Wij bieden drie hotel opties in Dakhla aan, welke we hieronder voor je op een rij zetten.

Hotel opties in Dakhla

We maken in dit artikel steeds de balans op voor de hotel opties in Dakhla, op grond van drie topics: Budget, reisgezelschap en ligging. We gaan je kort en bondig een inkijk geven in de omstandigheden zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het boeken van jouw kitesurfvakantie naar Dakhla, Marokko. Kom je er na het lezen van dit artikel nog niet uit, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

On A Budget hotel opties

Misschien wil je op de euro’s letten of je bent gewoon benieuwd naar de verschillen in kosten.
De goedkoopste optie om te verblijven in Dakhla is met een groep van 5 personen in één huisje in hotel Dakhla Attitude. Doe je dit in het laagseizoen (het grootste deel van november, december, januari en februari) dan scheelt het nog eens zo’n -60% !

Prijs opbouw Attitude

De prijzen gaan per bungalow per nacht, op basis van het aantal personen waarmee je de bungalow bezet. Met een groepje (4 m/v) in een huis is goedkoper.
De prijzen zijn inclusief volpension (incl. water bij de maaltijden), airport-transfers, transfers naar de andere hotels (shuttle service) en WiFi.
De bungalows zijn voorzien van bedlinnen en handdoeken.

Station fee

De prijzen zijn exclusief station fee á €9 per persoon per dag. Dit is een verplichte fee voor het surfcenter waarvoor je een locker krijgt en gebruik kunt maken van alle services zoals rescue service & compressor, kleedruimte en douches.

 

Andere (budget) opties voor verschillende reisgezelschappen

Verblijf je maar met twee personen en wil je evengoed goedkoop zitten in Dakhla? Dan is evenzo het windhunter camp in Dakhla Attitude een goedkope optie: €105 per bungalow per nacht in het laagseizoen en €145 per bungalow per nacht in het hoogseizoen. Ga je in het hoogseizoen? Dan is WestPoint hotel de meest goedkope optie.

Prijsopbouw westpoint

Je betaalt daar slechts €150 per bungalow per nacht. Dat is dus €75 per persoon per nacht. Deze prijzen zijn inclusief volpension (incl. water bij de maaltijden), airport-transfers, transfers naar de andere hotels (shuttle service,  dus ook naar de lagune!) en WiFi. De bungalows zijn voorzien van bedlinnen en handdoeken. Station fee is hier, in tegenstelling tot bij andere hotels in Dakhla zoals Attitude, niet van toepassing!

Goed om te weten over hotel westpoint

Belangrijk om te vermelden: WestPoint heeft het meest uitgebreide ontbijt buffet en heeft een zwembad! Daarnaast zijn deze bungalows alles behalve basic te noemen met walk-in shower en mezzanine. Je kunt hier met vier personen slapen, dit is ook zeer goedkoop: €220,- per bungalow per nacht = slechts €55 per persoon per nacht.

Zoals je weet;
kun je bij ons alle hotels boeken zonder extra kosten.
Je betaalt dus hetzelfde als wanneer je “direct” boekt.

✈ Vlucht boek je gemakkelijk zelf: Vergelijk gratis goedkope vliegtickets.

Kitesurfvakantie plannen : Dakhla

Welke hotel opties zijn er voor welk reisgezelschap

Ga je met je gezin? Of met je vriend of vriendin? Of wil je juist boeken met een groep vrienden? Hieronder lees je welk hotel het meest geschikt is voor welk gezelschap.

Gezinnen:

Ga je met het gezin, dan zijn er drie geschikte opties. Zwembad, ruime bungalow met redelijk wat privacy tussen boven (2 bedden) en beneden (tweepersoonsbed) en een apart restaurant voor de afwisseling? Dan is WestPoint top!
Ga je met een jong kind, en wil je graat dat er een kidsclub voor handen is? Dan is Dakhla Attitude de beste optie.  Stuur ons gerust een mailtje om meer te weten te komen over de opties voor (jonge) kinderen bij dit hotel! De faciliteiten / voorzieningen welke getroffen voor kids, zijn gedeeld met het hotel aan de overkant van de lagune: PK25. Heb je een iets ruimer budget? Dan is deze optie prima om optimaal te kunnen relaxen, kiten en genieten met het gezin in Dakhla!

Stellen:

Ga je met je vriend(-in), man of vrouw naar Dakhla, dan zijn er natuurlijk ook diverse geschikte hotel opties! Wanneer je op zoek bent naar wat meer reuring en gezelligheid en niet (persé) op zoek bent naar veel comfort dan is Dakhla Attitude een goede optie. Dit hotel is het meest druk bezocht en je ontmoet er snel mensen. Op zoek naar wat meer rustig en meer comfort voor een zeer schappelijke prijs? Bekijk de bungalows in WestPoint hotel dan eens! Een duik in het zwembad met je vriend(-in) na een kite- of surfsessie in Dakhla is echt een #mustdo.
Huwelijksreis: Romantiek? Zeer veel comfort, een prachtig uitzicht over de lagune? PK25.  is de beste hotel optie in Dakhla voor jouw  honeymoon!

Met meer mensen of juist alleen naar marokko?

Vrienden(-groep): Ben je met 5 personen en wil je een huisje delen op kitesurf vakantie? Dan is Attitude de enige optie. Ben je met maximaal 4 personen,  dan kun je gebruik maken van alle hotel opties in Dakhla zoals beschreven op onze site! Kort samengevat kun je stellen dat Attitude het meest gezellig is qua drankjes doen, activiteiten en reuring. PK25 heeft het meeste comfort en WestPoint is heerlijk voor een combinatie zwembad/ strand vakantie of misschien zelfs in combinatie met surfen.

Inclusief bij alle hotels

Voor alle hotels geldt dat ze onderling gratis transfer hebben (dus je kunt gratis een middagje van Attitude naar WestPoint bijvoorbeeld of andersom). 
Alleen reizen? Geen probleem! 
Wanneer je op zoek bent naar wat meer reuring en gezelligheid en niet (persé) op zoek bent naar veel comfort dan is Dakhla Attitude de beste goede optie. Dit hotel is het meest druk bezocht en je ontmoet er snel mensen tijdens de gezamenlijke eet-momenten bijvoorbeeld of wanneer je een koud biertje drinkt bij de beach bar naast het surfcenter bij zonsondergang.

De ligging van de hotels in Dakhla, wat zijn de opties?

Onderstaande tabel geeft een goed overzicht van de ligging van onze verschillende hotel opties in Dakhla.

Kitesurfvakantie plannen : Dakhla 2 - hotel opties in dakhla

 

De afbeeldingen hieronder geven een goed beeld van de ligging van de Camps binnen Attitude, mocht je interesse hebben in deze hotel optie in Dakhla!

hotel opties: Optie attitude. De ligging van de camps van dakhla attitude

Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Stuur ons dan zeker even een berichtje! Dat mag ook via onze social media!

 

Je boekt alle hotels bij ons, zonder extra kosten.
Je betaalt dus hetzelfde als wanneer je “direct” boekt.

✈ Vlucht boek je gemakkelijk zelf: Vergelijk gratis goedkope vliegtickets.

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!