PK25 Dakhla

Kitesurfen combineren met comfort en een beetje luxe middenin de woestijn? Dat kan sinds kort, want het eerste & grootste hotel van de Dakhla lagune heeft een nieuw hotel geopend:  Het ‘Eco Boutique Hotel’ PK25 Dakhla.

 

Het PK25 hotel dat tweeëndertig bungalows telt, ligt recht tegenover ‘moeder hotel’ Dakhla Attitude op slechts twintig minuten rijden van de stad en het vliegveld.

Elke bungalow heeft een prachtig uitzicht over de gehele lagune, dragon island, de speed spot en Dakhla Attitude. Vanaf het privé terras bij de bungalows kijk je neer op de spot.

De tweeënveertig vierkante meter grote bungalows hebben één queensize bed, twee sofabedden, een tv en een volledig uitgeruste en ruime badkamer met apart toilet en ruime walk-in-shower. Je kunt er met één tot vier personen verblijven.

Comfort in PK25 Dakhla


Wat het hotel zo comfortabel maakt, is onder meer de aankleding: De kamers zijn zeer ruim en met lichte kleuren ‘boho chique’ gestyled – met een tropical state of mind. Zo kom je echt tot rust in jouw bungalow.

Daarnaast zijn de gedeelde faciliteiten zoals het ‘PK25Fusion’ restaurant en de Beach Bar ook zeer charmant te noemen: Mooie stoelen, comfortabele banken en natuurlijk goed eten! Geniet van vers gebakken eieren, crêpes, een grote verscheidenheid aan broodjes, fruit, vers geperste vruchtensappen. Maar ook pasta, BBQ nights, tajines, soepen en salades. Het diner wordt aan tafel geserveerd de overige maaltijden zijn in buffetvorm.


PK25 hotel is naast een boutique hotel ook een ‘eco hotel’: Door het gebruik van zonnepanelen voor energie, het gebruiken van een eigen waterzuiveringssysteem en waterkannen voor drinkwater en door het gebruik van LED verlichting proberen ze de impact op het milieu te verminderen. Daarnaast is het hotel gebouwd uit zoveel mogelijk grondstoffen welke in de woestijn aanwezig: De muren zijn dus gemaakt van zandzakken! Dit is onder meer te zien in het restaurant.

 

Spotcheck PK25 Dakhla


Voor een kitesurfer blijft voor de keuze van accommodatie of hotel toch één ding écht belangrijk: Het kitesurfen!
Bij PK25 zit je direct op de spot: De Dakhla Lagune. Het surfcenter heeft grote ruime lockers en je kunt jezelf en je spullen na je sessie afspoelen.
De dominante windrichting is sideshore/ side onshore. Je kunt voor een groot gedeelte staan en er is rescue service aanwezig. Mocht je (nog) niet helemaal zelfstandig kunnen kiten, dan kun je natuurlijk ook les nemen. De IKO gecertificeerde instructeurs geven privé les of duo les. Omdat je met maximaal twee personen tegelijk les volgt, kun je snel veel progressie boeken!
Bij PK25 kun je kiten met alle windrichtingen. Je bent hier van alle kite-gemakken voorzien: Denk aan rental, repair, downwinders en gratis transfer naar zuster hotels Attitude en WestPoint (Wavespot).

 

Aanbieding


Om de opening van dit hotel te promoten kun je voor het grootste deel van dit jaar verblijven met een dikke korting: Wanneer je zeven nachten verblijft, hoeft je er slechts vijf te betalen!
Daarnaast gelden ook nog eens de laagseizoen tarieven wat gemiddeld zo’n 10-20% scheelt op de standaardtarieven.

De aanbieding is geldig in juni en juli. En in september, november en het grootste gedeelte van december!

Bekijk de vlog van Outbound Kitetravel voor meer informatie over PK25!

Voor meer informatie over het hotel ga je naar deze pagina.

 

Voor boekingen kun je contact opnemen via dit e-mail adres info@outboundkitetravel.nl

 

 

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!