We helpen je graag bij het vinden van de beste en goedkoopste vluchtverbinding voor je reis.

Boek met FlyGRN

Vind de vlucht voor jouw reis

Bij Outbound Kitetravel boek je zelf vliegtickets naar alle kite en surf bestemmingen.
Het zelf boeken van vliegtickets is vrij gemakkelijk en bovendien meestal een stuk goedkoper, dan wanneer een agent dit voor je doet.

Vliegtickets kite & surf bestemmingen, boek je direct via de vergelijking website van FLYGRN (Fly Green).
We moedigen jou aan om te boeken via deze partij, omdat zij de CO2 uitstoot van je vlucht laten zien en deze gratis voor je compenseren!

Zo werkt het:

 1. Voer vertrek- en aankomstbestemming in. Vul ook de gewenste reisdata en aantal reizigers in.
 2. FlyGRN geeft een overzicht van alle beschikbare verbindingen.
  Tip: gebruik de filteropties aan de zijkant om te helpen de beste vlucht te vinden.
 3. Vlucht gevonden?
  Selecteer de gewenste provider en je wordt direct doorgestuurd naar de pagina om te boeken.
 4. Vlucht geboekt?
  FlyGRN compenseert in de meeste gevallen gratis de CO2 uitstoot van de geboekte vlucht!

Boek met FlyGRN

Extra informatie over het boeken van een vlucht via FlyGRN

 • Je boekt je eigen vliegtickets voor jouw kite & surf bestemming, bij de gekozen aanbieder. Voor eventuele vragen/opmerkingen kun je bij hen terecht.
 • Let goed op dat je bij het vastleggen van je vlucht je naam invult, zoals die op je paspoort staat vermeld. Wanneer je naam fout op je ticket staat zijn er kosten aan verbonden om je naam weer goed te zetten…
 • Wanneer je de vlucht vastlegt, betaal je vaak direct via creditcard of iDEAL & na betaling ontvang je per e-mail je e-ticket(-s).
 • Geef je vluchtdetails door aan ons, zodat wij deze indien nodig door kunnen geven aan het desbetreffende accommodatie voor transfers.

 

Vliegtickets kite & surf bestemmingen:
TIPS om vliegtickets te boeken

 

Tip 1:

In drukke perioden zoals in de vakanties, zijn vluchten meestal een stuk duurder dan in het laagseizoen. Als je in een drukke tijd op vakantie wilt, is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te boeken!
Zo is het ook belangrijk om zo vroeg mogelijk te boeken voor bestemmingen als Dakhla en Brazilië omdat de beste hotels aan de kiespot vaak vol zitten in de populaire periodes zoals lente (Dakhla Attitude) en zomervakantie/ herfst & kerstvakantie (Windtown, Cumbuco)

Tip 2:

Je kunt de CO2 uitstoot van je vliegreis eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor een non-stop vlucht en de kortste route, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een non-stop vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen. Daarnaast is het vliegen met een nieuw toestel minder belastend voor het milieu.

Tip 3:

Kies voor een klimaatvriendelijke airline, indien mogelijk. Er zitten grote verschillen in de efficiëntie van airlines. Wist je dat TUIfly en KLM tot de top behoren als het gaat om het nemen van maatregelen voor het klimaat?

Tip 4:

Reis je via een ander land, let er dan op of je extra documenten nodig hebt voor het land waar je een tussenlanding maakt, zoals een (double entry) visum.

Tip 5:

Voor veel van onze bestemmingen zijn er meer mogelijkheden wanneer je bijvoorbeeld vanaf België vliegt. Zo is Boa Vista (Kaapverdie) soms vele malen goedkoper vanaf Brussel dan vanaf Amsterdam.

Tip 6:

Boek je taxi naar Schiphol van te voren bij Taxi Electric. Dit is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Taxi Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat zij ondernemen voor een beter wereld. Boek via deze site je taxi.

Tip 7:

Let altijd op de kosten van je boardbag bij het boeken van vliegtickets kite & surf bestemmingen.
Wanneer je zelf een boardbag mee neemt op kite vakantie, kan dit in de papieren lopen….
We schreven er deze blog over!

 

vliegtickets kite & surf bestemmingen

Meer weten over CO2 uitstoot en vliegen?
Bekijk dit artikel van de Volkskrant eens!
Of bekijk dit filmpje van de NOS.