Dakhla is een plek waar veel pro-kitesurfers heengaan om te trainen. Annelous Lammerts is daar momenteel met Alex Maes en een paar weken geleden was Lars de Groof er. Deze 16 jarige kitesurfer heeft grote ambities.

Let’s meet Lars!

“Hallo! Mijn naam is Lars de Groof, ik ben een 16-jarige kitesurfer uit België die wordt gesponsord door Slingshot, Brunotti en Natural High. Kitesurfen is voor mij meer dan gewoon een hobby. Mijn ambities zijn om ooit mee te kunnen varen met de pro’s in de World Kiteboarding League. Daarom ben ik in Februari voor de vierde keer op reis gegaan naar Dakhla om daar te gaan trainen voor aankomende kitesurfwedstrijden.”

Waarom Dakhla

“De reden dat we voor Dakhla hebben gekozen, is voor de warme temperaturen en de omstandigheden. Wat voor mij zeer handig is, is dat je hier in alle omstandigheden kan trainen. Je kan kiezen naar welke spot je gaat: Je hebt de main spot met sta-diep water die goed is om te leren, de speed spot met zijn super vlakke water die goed is voor freestyle. En de wave spot, met zijn hoge golven voor golfsurfers. Wij verbleven in het Dakhla Attitude hotel waar we een goede accommodatie hadden in het midden van de woestijn. De mensen in het hotel zijn zeer vriendelijk en doen alles om je thuis te laten voelen” .

Benieuwd naar Lars? Check de video die hij maakte hier:

Zoek

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • Hidden
  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!