Wij zijn Ferry & Eva, twee fanatieke kiters en de mensen achter het kitesurfreisbureau ‘Outbound’. Bij ons staat elke vakantie in het teken van kiten op de beste spots. Costa Rica, Amerika, Aruba, Noorwegen … We zijn al op redelijk wat plekken geweest, en delen graag onze ervaringen.

Met Outbound Kitetravel zijn wij werkzaam voor een aantal hotels, pousadas, camps en accommodaties op de beste spots, over de hele wereld! 


Wij organiseren de Nederlandstalige boekingen, zonder dat jij daarvoor een “meerprijs” moet betalen zoals onnodige boekings- of administratiekosten.
We bieden je met Outbound het gemak van Nederlandse correspondentie bij het doen van je boeking en geven je altijd up-to-date informatie en advies.

Door onze oprechte ervaring en stoke over onze bestemmingen, zorgen wij dat jouw kitesurfvakantie in goede handen is!
We nodigen je graag uit om ons aanbod te bekijken. Wil je boeken of heb je vragen? Chat met ons, stuur ons een appje of bel ons op.

 

Outbound Bestemmingen

Wij zijn als kitesurfreisbureau vertegenwoordiger (agent) voor Dakhla Attitude waar wij sinds 2014 elk jaar heen gaan (vaak ook met een groep!).
De omstandigheden zijn er ideaal voor het (beter) leren kiten of het oefenen van freestyle tricks. Het water is vlak, er zijn geen obstakels en de wind is er constant. Daarnaast heeft Attitude nu een tweetal nieuwe hotels geopend. Één aan de wave spot: WestPoint. Surfen, wave-suppen en (leren) waveriden is daar te gek. En één aan de overkant van de lagune: PK25. Hier is het iets rustiger en luxueuzer. 

Ook zijn wij agent voor een aantal zeer betaalbare en fijne appartementen op het authentieke en ongerepte Kaapverdië: Boa Vista.
Boa Vista is te gek voor de wave riders onder ons, maar kent ook een aantal zeer vette vlak water spots. Heb je graag de spot voor jezelf? Boa Vista heeft de beste kitesurfspots voor jou en jouw vrienden. In februari 2017 gingen wij voor het eerst naar Boa Vista en wij zullen zeker nog vaak terugkeren naar het hoofdstadje Sal Rei met kitesurfschool KiteKriol. 

Sinds december 2016 hebben wij een samenwerking met diverse pousadas in Brazilië. Wij komen al jaren in het ‘kitewalhalla’ in de deelstaat Ceará.
Verblijf in Cumbuco voor veel gezelligheid, reis door naar het onontdekte Barrinha met je gezin of groepsreis (ja, deze accommodatie is groot genoeg om jouw groepsreis te regelen!) of  ga naar de lagune van Ilha do Guajirú en bezoek onze vrienden Iany en Falk. Wij zijn super stoked dat wij als enige Nederlandse kitesurfreisbureau ook voor hen de Nederlandse boekingen mogen doen op één van de beste kitesurfspots van Brazilië.

Tot slot hebben wij nu ook het Nederlandse en Belgische agentschap voor KiteSurfingLanka (KSL) in Sri Lanka. Mooie accommodaties aan de Kalpitiya lagune en ook kun je via ons de ‘hidden gem’ van Sri Lanka boeken: Mannar!

We voegen steeds meer bestemmingen toe. Echter zijn dit altijd bestemmingen waar wij ervaren mee zijn, zodat jij zeker bent van het beste advies en de beste service bij het enige gespecialiseerde kitesurfreisbureau in Nederland. Wil je ook met ons samenwerken? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje.

Waarom deze spots?


De keuze voor ‘de beste kitesurfspots’, onze reisbestemmingen die wij aanbieden, zijn gefundeerd op een oprechte ‘stoke’ die wij hebben voor deze kitesurfspots.
Omdat de windzekerheid goed is, de omstandigheden te gek zijn en ook omdat onze bestemmingen bewust bezig zijn met het milieu en met onze planeet. De  één wat meer dan de ander. En iedereen doet dit op zijn eigen manier.
Door middel van bewust en zuinige water gebruik, het bannen van plastic flessen, door middel van hun beach-clean-ups, door middel van het gebruiken van zoveel mogelijk lokale producten. Maar ook door middel van zonne-energie, afval scheiden en het gebruiken van energiezuinige materialen. … Bij Barrinha kun je mee helpen
 bij het onderhoud van de tuin of het schoon maken en schoonhouden van het strand. De eigenaren organiseren ook vaak creatieve workshops voor de lokale kids en vangen zwerfhonden op. Je kunt deze helpen verzorgen en deze stichting steunen door een leuke souvenir zoals een linnen tasje te kopen.Dus niet zomaar “de beste spots”, maar spots waar wij 100% achter staan en waar wij altijd up-to-date advies over geven.
Door ons nauwe contact met de mensen daar en doordat wij vaak zelf op locatie zitten, om te genieten van de zon en de wind!   


Eerlijke ervaringsverhalen & advies

Wij houden onze ervaringen ook voor je bij in een blog. Van tips voor kitesurflessen (die wij ook voor je regelen) tot ervaringsverhalen en reviews.
En natuurlijk vind je de laatste aanbiedingen en informatie ook op onze socials, instagram & facebook. Volg ons en blijf op de hoogte.

Bij ons persoonlijke kitesurfreisbureau ben je in goede handen!

Elke kite-vakantie naar één van bovenstaande bestemmingen wordt een unieke ervaring met een perfecte mix van toegankelijke spots en genoeg ruimte en rust voor jezelf. Of je nu beginnend kitesurfer bent, of al (ver) gevorderd: Wij regelen jouw boeking voor jouw kite-vakantie!

Kitesurfreisbureau Outbound Kitetravel , Eva & Ferry brengen je naar de beste spots over de hele wereld.
Eva & Ferry brengen je naar de beste spots over de hele wereld.