Wie wij zijn

Wij zijn Ferry & Eva, twee fanatieke kiters en de mensen achter het kitesurfreisbureau ‘Outbound’. Bij ons staat elke vakantie in het teken van kiten op de beste spots. Costa Rica, Amerika, Aruba, Noorwegen … We zijn al op redelijk wat plekken geweest, en delen graag onze ervaringen.

Wat wij doen

Met Outbound Kitetravel zijn wij werkzaam voor een aantal hotels, pousadas, camps en accommodaties op de beste spots, over de hele wereld!

Wij organiseren de Nederlandstalige boekingen, zonder dat jij daarvoor een “meerprijs” moet betalen zoals onnodige boekings- of administratiekosten.
We bieden je met Outbound het gemak van Nederlandse correspondentie bij het doen van je boeking en geven je altijd up-to-date informatie en advies.

Waarom boek je bij ons

Geen extra kosten; nooit teveel betalen dus. Nederlandse en up-to-date informatie en eerlijk reisadvies; altijd een bestemming die windzeker is en bij jouw wensen of reisgezelschap past.
Gemakkelijk. Duidelijk. Eerlijk.

Door onze oprechte ervaring en stoke over onze bestemmingen, zorgt kitesurfreisbureau Outbound dat jouw kitesurf vakantie in goede handen is! Graag nodigen we je uit om ons aanbod te bekijken.

Wil je boeken of heb je vragen? Chat met ons, stuur ons een bericht of bel ons op.

 

Outbound Bestemmingen

Wij zijn als kitesurfreisbureau vertegenwoordiger (agent) voor Dakhla Attitude waar wij sinds 2014 elk jaar heen gaan. Ook doen wij de boekingen voor de zuster hotels, westpoint en PK25.

Daarnaast zijn wij agent voor een aantal zeer betaalbare en fijne appartementen op het authentieke en ongerepte Kaapverdië: Boa Vista.

Sinds december 2016 hebben wij een samenwerking met diverse pousadas in Brazilië. Wij komen al jaren in het ‘kitesurf walhalla’ in de deelstaat Ceará.

Tot slot hebben wij nu ook het Nederlandse en Belgische agentschap voor KiteSurfingLanka (KSL) en Vayu Resort in Sri Lanka.

We voegen als kitesurfreisbureau natuurlijk steeds meer bestemmingen toe. Zo zijn Tarifa en Egmond aan Zee hier zeer recent bijgekomen.

Echter zijn dit altijd bestemmingen waar wij ervaren mee zijn, zodat jij zeker bent van het beste advies en de beste service bij het enige gespecialiseerde kitesurf reisbureau in Nederland.

 

Wil je ook met ons samenwerken? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje.

 Dus niet zomaar “de beste spots”, maar spots waar wij 100% achter staan. Kitesurf spots waar wij als reisbureau altijd up-to-date kitesurf advies over hebben voor jou door ons nauwe contact met de mensen daar en doordat wij vaak zelf op locatie zitten, om te genieten van de zon en de wind!   


Eerlijke ervaringsverhalen & advies

Wij houden onze ervaringen ook voor je bij in een blog. Geen algemene kitesurf blog, maar een kitesurfreis blog.

Van tips voor kitesurflessen (die wij ook voor je regelen) tot ervaringsverhalen en reviews.
En natuurlijk vind je de laatste aanbiedingen en informatie ook op onze socials: instagram & facebook. Volg ons en blijf op de hoogte.

Bij ons persoonlijke kitesurf reisbureau is jouw kitesurf vakantie in goede handen!

Elke kitesurf vakantie wordt een unieke ervaring met een perfecte mix van toegankelijke spots en genoeg ruimte en rust voor jezelf. Of je nu beginnend kitesurfer bent, of al (ver) gevorderd: wij regelen jouw boeking voor jouw kitesurf vakantie!