5 kitetravel accounts om te volgen

Kitetravel op social media Wegdromen bij mooie plaatjes, gemotiveerd raken om ook nieuwe bestemmingen te ontdekken of tricks te doen en soms ook accounts waar ik gewoonweg een klein beetje jaloers van wordt… Kitetravel accounts op social… Got to love ‘m ! Vooral insta vind ik een mooi kanaal; niet teveel tekst, wel veel prachtige […]

Kitetravel op social media

Wegdromen bij mooie plaatjes, gemotiveerd raken om ook nieuwe bestemmingen te ontdekken of tricks te doen en soms ook accounts waar ik gewoonweg een klein beetje jaloers van wordt… Kitetravel accounts op social… Got to love ‘m ! Vooral insta vind ik een mooi kanaal; niet teveel tekst, wel veel prachtige foto’s en travel filmpjes.

5 kitetravel accounts om te volgen

Ik heb er 5 voor je op een rijtje gezet, die ik de moeite waard vind om te volgen.

 

Colleen Carrol & Craig Cunningham

Wellicht minder bekende accounts dan die van het andere #couplegoals kitekoppel Roderick Pijls & Jalou Langeree (#rodilou) maar deze reislustige lovebirds zijn minstens net zo leuk en inspirerend om te volgen.
Waarom leuk? Colleen is een prachtige kitechick met het hart op de juiste plaats. Begaan met onze wereld en de planeet waarop wij kiten doet ze mee aan diverse projecten en gebruikt ze haar “stem” op social ook voor dit soort doeleinden. Daarnaast reizen ze beiden gewoon heel veel; van jaloersmakende bikini & boardshort kite sessies in Mexico tot mooie reizen binnen hun homecountry (USA). Deze kitetravel account volgen dus!
Colleen & Craig.Globeboarders

Onze vrienden Robin & Yannis waarmee we het “Wake It Happen” cable wakeboard event in Dakhla Attitude hebben opgezet en georganiseerd. Ze waren er toevallig ook dat wij er waren, met hun gave camper bus. Deze twee extreme sporters hebben altijd zin in danwel feest danwel boarden.
Waarom leuk? Zij leven de #vanlife waar menig boardsporter van droomt. Deze Franse jongens zullen je inspireren om ook te gaan DOEN. Geef ze een follow: GlobeBoardersStephanie van de Boorn

Stephanie vastgelegd door Yorick Leusink
Stephanie Dark Slidin’ door Yorick Leusink

Natuurlijk ook even een ‘shout out’ naar onze Ambassadeur, reisleider, kitesurfinstructeur en kitechick: Stephanie (Steef). Met prachtige plaatjes van het eiland waar ze minder dan een jaar geleden nog woonde, is dit account eentje om bij weg te dromen. Behalve content van Bonaire vind je er ook content van haar vakanties en reisjes naar bijvoorbeeld Egypte en FuerteVentura. Dit jaar is qua kitetravel bestemmingen nog onzeker voor Steef maar één ding is zeker: Ze gaat dit jaar voor die Blind Judge en 313. Stephanie!

 

 

 

 


Chris Burkard

Wie?! Tja, je kent hem waarschijnlijk niet als je alleen maar aan kitesurfers dacht als het gaat om kitetravel accounts. Maar onder het mom van inspiratie wil ik dit travel account zeker noemen!
Waarom leuk? Kajakken, zware trekkingen en kamperen in de ruige natuur…. om maar wat te noemen. Chris neemt je mee naar de meest gave bestemmingen! Volgen kan hier: Chris.Outbound Kitetravel

Tja, natuurlijk wil ik onze Instagram account ook even onder de aandacht brengen. Omdat wij samenwerken met veel verschillende partijen – denk aan onze directe samenwerkingen met de hotels en andere accommodaties, maar ook

Windhunter bungalow foto
Windhunter camp, Dakhla Attitude

samenwerkingen met Pro-kiters als Jalou. Volg ons om op de hoogte te blijven van deals, aanbiedingen maar ook om bestemmingen te zien: Van hotel kamers tot mooie actie platen op de spots.

 

 

 

 

 

Extra tip: Youri Zoon

Je ziet ‘m in zijn stories overal heen gaan: Van Griekenland tot Amerika. Van Saudi-Arabië tot Australië.
Pro kitesurfer, (ex-)Wereldkampioen en Ambassadeur Youri Zoon is livin’ the good life! Tenminste, als je z’n instagram feed mag geloven! Inspirerend kitetravel account. En, hij heeft ons zeker op ideeën gebracht voor nieuwe locaties en bestemmingen. Volg jij Youri al?

Neem contact op met de kitetravel expert

Vrijblijvend meer informatie, of een offerte in een paar klikken

  • (vul je mail adres of telefoonnummer in)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar gaat jouw volgende kitesurfvakantie naartoe? Ontdek kitesurfbestemmingen over de hele wereld!

Zoek