Over ons

Wij zijn Ferry & Eva, twee fanatieke kiters en de mensen achter het kitesurfreisbureau ‘Outbound’. Bij ons staat elke vakantie in het teken van kiten op de beste spots. Costa Rica, Amerika, Aruba, Noorwegen … We zijn al op redelijk wat plekken geweest, maar keren altijd terug naar een aantal van de beste kitesurfspots waar wij de Nederlands talige boekingen voor regelen als kitesurfreisbureau! Zonder verborgen kosten, maar met Nederlandse service!

Hieronder lees je voor welke spots wij kiezen & waarom wij kiezen voor deze spots. Heb je na het lezen nog vragen? Stuur ons dan een berichtje!

Outbound Spots

Wij zijn vertegenwoordiger (agent) voor Dakhla Attitude waar wij sinds 2014 elk jaar heen gaan met een groepsreis die wij organiseren.
De omstandigheden zijn er ideaal voor het (beter) leren kiten of het oefenen van freestyle tricks. Het water is vlak, er zijn geen obstakels en de wind is er constant. Daarnaast heeft Attitude nu een nieuw hotel geopend aan de wave spot: WestPoint. Surfen, wavesuppen en (leren) waveriden is daar te gek.

Ook zijn wij agent voor een aantal zeer betaalbare en fijne appartementen op het authentieke en ongerepte Kaapverdië: Boa Vista.
Boa Vista is te gek voor de wave riders onder ons, maar kent ook een aantal zeer vette vlak water spots. Heb je graag de spot voor jezelf? Boa Vista heeft de beste kitesurfspots voor jou en jouw vrienden. In februari 2017 gingen wij voor het eerst naar Boa Vista en wij zullen zeker nog vaak terugkeren naar het hoofdstadje Sal Rei met kitesurfschool KiteKriol. 

Tot slot hebben wij sinds december 2016 een samenwerking met diverse pousadas in Brazilië. Wij komen al jaren in het ‘kitewalhalla’ in de deelstaat Ceará.
Verblijf in Cumbuco voor veel gezelligheid, reis door naar het onontdekte Barrinha met je gezin of groepsreis (ja, deze accommodatie is groot genoeg om jouw groepsreis te regelen!) of  ga naar de lagune van Ilha do Guajirú en bezoek onze vrienden Iany en Falk. Wij zijn super stoked dat wij ook voor hen de Nederlandse boekingen mogen doen op één van de beste kitesurfspots van Brazilië.

Waarom deze spots?


De keuze voor ‘de beste kitesurfspots’, onze reisbestemmingen die wij aanbieden, zijn gefundeerd op een oprechte ‘stoke’ die wij hebben voor deze kitesurfspots.
Dakhla Attitude en WestPoint bijvoorbeeld; bewust bezig met het milieu en onze planeet. Door middel van hun bewuste en zuinige water gebruik, door middel van hun beach-clean-ups, door middel van het gebruiken van zoveel mogelijk lokale producten zoals vis… WestPoint staat ook bekend als ECO hotel.
Maar natuurlijk zijn we ook super stoked voor de spots zelf; de main spot bij Attitude – de lagune –  met genoeg ruimte en goede veiligheidsmaatregelen zoals het gebruik van ‘code’ vlaggen, snelle hulp boten en les-gebieden. En de speed-spot, waar door de aflandige wind altijd trips naartoe georganiseerd worden met rescue boot op locatie en transport naar de spot zodat ook daar je veiligheid gegarandeerd kan worden… Er zijn geen obstakels, het personeel is behulpzaam.

Kaapverdië’s Boa Vista is prachtig en veel plekken zijn nog écht onaangetast. De lokalen zijn hier ook super behulpzaam en oprecht blij met je komst. Dat, en het feit dat de temperatuur hier zeer aangenaam is en dat de kitesurfspots heerlijk rustig zijn, zijn echt grote pluspunten en maken dat wij Boa Vista ook graag onder jullie aandacht willen brengen als één van de beste kitesurfspots.

Ilha Do Guajirú/ Cumbuco/ Barrinha. Brazilië heeft in 2011 al ons hart gestolen toen wij hier 6 weken zijn verbleven om te kiten in het heerlijk warme water.  De eigenaren van de pousada in Ilha do Guajirú, White Wind, zijn vrienden geworden. Falk en Iany doen alles om te zorgen dat je een ontzettend comfortabel verblijf zult hebben op -wat ons betreft- één van de beste kitespots ter wereld. Wij starten onze Brazilië reis altijd in Cumbuco; even acclimatiseren, bijkomen en genieten van de gezelligheid.  Tot slot is Barrinha erbij gekomen. Een pareltje net ‘onder de rook van Jeri’. Maak prachtige downwinders, leef en verblijf met/ bij de locals in deze grote bijzondere accommodatie op het strand. Graag wat terugdoen voor de omgeving? Steek bij deze accommodatie je handen uit de mouwen en help mee bij het onderhoud van de tuin of het schoon maken en schoonhouden van het strand. De eigenaren organiseren ook vaak creatieve workshops voor de lokale kids en vangen zwerfhonden op. Je kunt deze helpen verzorgen en deze stichting steunen door een leuke souvenir zoals een linnen tasje te kopen.

Dus niet zomaar “de beste spots”, maar spots waar wij 100% achter staan en waar wij altijd up-to-date advies over kunnen geven. Door ons nauwe contact met de mensen daar en doordat wij vaak zelf langs gaan, om zelf weer te genieten van de zon en de wind!   

Eerlijke ervaringsverhalen & advies

Wij houden onze ervaringen ook voor je bij in een blog. Van tips voor kitesurflessen (die wij ook voor je regelen) tot ervaringsverhalen en reviews.
En natuurlijk vind je de laatste aanbiedingen en informatie ook op onze socials, instagram & facebook. Volg ons dus, en blijf op de hoogte!

Bij ons persoonlijke kitesurfreisbureau ben je in goede handen!

Elke kite-vakantie naar één van bovenstaande bestemmingen wordt een unieke ervaring met een perfecte mix van toegankelijke spots en genoeg ruimte en rust voor jezelf. Of je nu beginnend kitesurfer bent, of al (ver) gevorderd: Wij regelen jouw boeking voor jouw kite-vakantie!

Kitesurf reisbureau Outbound Kitetravel , Eva & Ferry brengen je naar de beste spots over de hele wereld.

Eva & Ferry brengen je naar de beste spots over de hele wereld.