Over ons

Wij zijn Ferry & Eva, twee fanatieke kiters. Bij ons staat elke vakantie of reis in het teken van kiten en het bezoeken van de beste spots met de beste omstandigheden.

Costa Rica, Spanje, Amerika, Brazilië, Aruba, Noorwegen … we zijn al op veel plekken geweest maar een aantal plekken staan nu jaarlijks op onze agenda….

Wij zijn vertegenwoordiger (agent) voor Dakhla Attitude waar wij sinds 2014 elk jaar in het voorjaar heen gaan met een groepsreis die wij organiseren.
De omstandigheden zijn er ideaal voor het (beter) leren kiten of het oefenen van freestyle tricks. Het water is vlak, er zijn geen obstakels en de wind is er constant (in maart/ april zo’n 25+ knopen). Daarnaast heeft Attitude nu een nieuw hotel geopend aan de wave spot! Perfect voor het (leren) waveriden. 

Ook zijn wij agent voor een aantal zeer betaalbare en fijne appartementen op het authentieke en ongerepte Kaapverdië: Boa Vista.
Boa Vista is te gek voor de wave riders onder ons, maar kent ook een aantal zeer vette vlak water spots. In februari 2017 gingen wij op onze eerste groepsreis naar deze spot. En, deze reis staat nu ook al in de planning voor 2018 en de daarop volgende jaren!

Waarom deze spots?
De keuze voor de reisbestemmingen die wij aanbieden, zijn gefundeerd op een oprechte ‘stoke’ die wij hebben voor deze spots.
Dakhla Attitude bijvoorbeeld; bewust bezig met het milieu en onze planeet. Door middel van hun bewuste en zuinige water gebruik, door middel van hun beach-clean-ups, door middel van het gebruiken van zoveel mogelijk lokale producten zoals vis… Maar natuurlijk ook voor de spot zelf; de main spot, met genoeg ruimte en goede veiligheidsmaatregelen zoals het gebruik van ‘code’ vlaggen, snelle rescue boten en les-gebieden. En de speed-spot, waar door de aflandige wind altijd trips naartoe georganiseerd worden met rescue boot op locatie en transport naar de spot zodat ook daar je veiligheid gegarandeerd kan worden… Er zijn geen obstakels, het personeel is behulpzaam.

Kaapverdië’s Boa Vista is prachtig en veel plekken zijn nog onaangetast. De lokalen zijn hier ook super behulpzaam en oprecht blij met je komst. Dat, en het feit dat de temperatuur hier zeer aangenaam is en dat de spots heerlijk rustig zijn, zijn echt grote pluspunten en maken dat wij deze spot ook graag onder jullie aandacht willen brengen.

Dus niet zomaar spots, maar spots waar wij écht achter staan en waar wij altijd up-to-date advies over kunnen geven. Door ons nauwe contact met de mensen daar en doordat wij elk jaar ten minste één keer langs gaan om zelf weer te genieten van de zon en de wind.