Algemeen

Andere sporten
Behalve kitesurfen en windsurfen leent het gebied bij Dakhla Attitude zich ook uitermate goed voor de volgende andere sporten:
Gym & Yoga: Er is een houten gym gebouwd en ook kun je elke dag (gratis) meedoen aan yoga! 

Surfen: Op c.a. 20 minuten rijden bevindt zich de surfspot. Voorin kun je leren surfen op het witte schuim. Achterin breken golven van gemiddeld 1.5-2m. Voldoende uitdaging voor de gevorderde surfer dus. Mee op een surf trip incl. Rental board kost 20 euro p.p.
SUP en Kayak: Er zijn SUP boards en kayaks te huur. Vanaf 10 euro per persoon.
Wakeboarden (2.0 cable): Attitude gebruikt Hyperlite en Cabrinha materialen. Je kunt een cable-ride boeken (8 minuten voor 8 euro p.p.) Ook kun je met een groep (max 5 personen) komen boarden; een uur kost 50 euro. Meer informatie een pre-boeken? Laat het ons weten! Dit is echt een aanrader.
Wakeboarden (boot): Als er écht geen wind is, dan is de lagune prachtig vlak om te wakeboarden achter de boot. Er zijn wakesurf, wakeskates en wakeboards beschikbaar. De kosten bedragen 15 euro voor 15 minuten.
Catamaran varen: De ‘Hobycat’ catamarans zijn beschikbaar voor een tocht of om zelf te huren.
Blokart: Bij laag water leent het brede strand van Attitude zich zeer goed om te gaan blokarten! Vanaf 10 euro per persoon per uur.
Vissen: Een rustige, maar daarom niet minder leuke, activiteit! Ga mee vissen (2-3 uur) met een leuke crew. Op de terugweg krijg je een drankje bij de beachbar én je gaat je eigen ‘catch of the day’ ‘s avonds op eten! De kosten, inclusief materiaal, zijn 20 euro per persoon.


Wellness & food
ASNAA bron: Hier kun je genieten van een hete ‘douche’ met sulfaatrijk water. Goed voor de huid en goed voor de spieren. Ook leuk in combinatie met de downwinder naar the White Dune.
Oyster farm: Ga oesters en andere verse vis eten bij de oesterfarm. Ook beschikbaar als downwinder met lunch. De downwinder is alleen voor ervaren riders!
SPA: Of het nu gaat om het laten doen van je nagels, je huid (waxen) of een facial. Álles is heerlijk bij het wellness center naast het sportscenter. Ook kun je hier gaan voor een heerlijke Hammam ervaring. Vanaf 15 euro per persoon. Lees meer bij de activiteiten onder “SPA”. 


Overig 

Dakhla (city) trip: Bezoek het stadje Dakhla. Loop over de markt en koop lokale lekkernijen.
Boot trip: Ga mee op exursie naar Dragon Island. Dit eiland is nog compleet zoals het ooit is aangetroffen. Vol met stenen en mooie schelpen (neem schoenen mee!) vanaf 5 euro pp.
-Rondom de appartementen en de main spot is veel te zien en te doen. Ga chillen in een hangmat bij de beachbar, lezen op één van de sunbeds bij het restaurant. Schommelen, slacklinen, tafeltennissen, indo-boarden, wandelen of shoppen in het kleine surfwinkeltje.

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Marokko, Dakhla - "Dakhla-Attitude"

Marokko, Dakhla - "Dakhla-Attitude"Waarom jij wil kiten bij Dakhla Attitude ✓ Eerste hotel aan de lagune op de beste spot met constante side-shore wind ✓ Perfect om (beter) te leren kiten, diverse spots waaronder de boter-vlakke speedspot ✓  De beste en grootste veelzijdigheid aan faciliteiten en voorzieningen   De Spot ♡ Één van de beste spots wereldwijd ♡ Lees meer