Algemeen

Downwinders en trips
De downwinder naar de “White Dune” is wat ons betreft echt een aanrader. Deze tocht is ongeveer 15km. De gehele activiteit inclusief terugreis duurt ongeveer 4 uur.

Afhankelijk van het tij vertrek je in de ochtend of het begin van de middag. De downwinder start met een korte briefing.

Je gaat met een groep en een ‘gids’ een tocht maken naar de white dune. Onderweg heb je grote kans om dolfijnen te spotten. Je komt in de buurt van Dragon Island.

Daarna ga je over een groot stuk ondiep water waar je lekker de tijd kunt nemen om bijvoorbeeld je sprongen te oefenen zonder aan hoogte lopen te hoeven denken.

Uiteindelijk kom je aan bij de mooie afgelegen white dune, daar kun je nog even lekker op het spiegelvlakke water varen of uitrusten op het duin.

Het is geen moeilijke downwinder en met 15km hemelsbreed ook geen hele lange downwinder.

Als je lekker kunt varen en zelfredzaam bent (je kunt je eigen boardje weer bereiken na een val) dan kun je deze downwinder zeker doen!

De kosten zijn €25,- p.p.Je wordt terug gebracht met een 4×4.

De trip naar de speedspot is ook een must-do tijdens je verblijf bij attitude. Voor €10,- p.p wordt met een tracktortje met laadbak naar de spot gebracht. Omdat de wind op deze ‘butterflat’ spot aflandig is, liggen er rescue boten op deze spot die jou in geval van nood kunnen helpen. Let op: Je moet dus hoogte kunnen lopen om hier te kunnen varen. De spot is diep en supervlak en leent zich hierdoor uitermate goed voor het oefenen van freestyle tricks. Na een aantal uur kun je weer mee terug rijden naar de main spot/ het surfcenter.

Tot slot kun je een trip naar de wavespot doen. Om te surfen of om te kiten in de golven.
Op ongeveer 20  minuten rijden ligt, net buiten het centrum van Dakhla, een mooie zeer rustige wave spot. Hier worden ook golfsurflessen gegeven. Hierover lees je meer onder andere sporten.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Marokko, Dakhla - "Dakhla-Attitude"

Marokko, Dakhla - "Dakhla-Attitude"De Spot Dakhla Attitude ligt direct aan een enorme lagoon: Een vlak water spot waar je voor een groot gedeelte kunt staan. Deze (voormalig) PKRA/ VWDS tourstop locatie leent zich uitermate goed voor freestyle en freestyle training. Maar, dezelfde omstandigheden lenen zich ook uitermate goed voor (beginners-)lessen en downwinders. Er zijn bij Attitude geen obstakels Lees meer