Algemeen

Ga mee op een downwinder naar de ‘White Dune’

Een must do!

Niveau: intermediate
lengte: ca. 15km
Tijdsduur incl. terugreis ca 4 uur.

Afhankelijk van het tij vertrek je in de ochtend of het begin van de middag. Maar niet voordat er een korte briefing is geweest.
Je gaat met een groep en een ‘gids’ een tocht maken naar de white dune. Onderweg ga je de grootste kans krijgen om dolfijnen te spotten. Je komt in de buurt van Dragon Island.
Daarna heb je een heel stuk ondiep water waar je lekker de tijd kunt nemen om bijvoorbeeld je sprongen te oefenen zonder aan hoogtelopen te hoeven denken.

Uiteindelijk kom je aan bij het mooie afgelegen white dune, daar kun je nog even lekker op het spiegelvlakke water varen of uitrusten op het duin.

Het is geen moeilijke downwinder en met 15km hemelsbreed ook geen hele lange downwinder.

Als je lekker kunt varen en zelfredzaam bent (je kunt je eigen boardje weer bereiken na een val) dan kun je deze downwinder zeker doen!

de kosten zijn €25,- p.p.

Je wordt terug gebracht met een 4×4.

De totale duur is een ochtend/middag, ca. 4 uur

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Marokko, Dakhla - "Dakhla-Attitude"

Marokko, Dakhla - "Dakhla-Attitude"Waarom jij wil kiten bij Dakhla Attitude ✓ Eerste hotel aan de lagune op de beste spot met constante side-shore wind ✓ Perfect om (beter) te leren kiten, diverse spots waaronder de boter-vlakke speedspot ✓  De beste en grootste veelzijdigheid aan faciliteiten en voorzieningen   De Spot ♡ Één van de beste spots wereldwijd ♡ Lees meer